Merhabalar,

Bizler, üniversite öğrencilerine yönelik, doğaya ve hayvana yönelik şiddetle mücadele temalı “Esaretten Cesarete” adlı, bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan bir kısa film yarışması gerçekleştirmekteyiz. Yarışmamızın çalışma ortakları Hacettepe Üniversitesi, MEDISEP tıp öğrencileri topluluğu, Anıttepe LEO kulübü, Türkiye Barolar Birliği, 118-U LIONS, ve TEMA'dır.

Yarışmamızın para ödülleri en iyi filme 10.000, en iyi ikinci filme 7.000, en iyi üçüncü filme 4.000, en iyi animasyona 5.000 TL'dir, yarışmamıza drama ve animasyon türünde olmak üzere iki kategoride başvuru yapılabilir ve son katılım tarihi 7 Mayıs 2021'dir. Dereceye girenlerin açıklanması ve ödül töreninin gerçekleştirileceği online gala tarihi 21 Mayıs 2021'dir.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiyi ve katılım şartlarını www.esarettencesarete.org adresinden öğrenebilirsiniz.

20 Ocak 2021