TEK DERS SINAV BAŞVURULARI

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ:

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı sonu tek ders sınavına katılmak üzere başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin en geç 25.07.2022 tarihi mesai saati bitimine kadar Tek Ders Sınavı Talep Formunun ilgili öğrenci imzası olması şartıyla  Bölüm Başkanlığına teslim etmesi veya okunaklı bir şekilde taratarak iletisim@usak.edu.tr adresine iletmesi gerekmektedir. Öğrenci imzası olmayan formlar geçersiz sayılacaktır.

TEK DERS SINAV TARİHİ/SAATİ VE SINAV YAPILIŞ ŞEKLİ:

27.07.2022 tarihinde yüz yüze  yapılacaktır. Sınav programı Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.

TEK DERS SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI

Öğrenci mezun olabilmek için, devam koşulunu yerine getirmiş olduğu tek dersten başarısız olan öğrencilere, dilekçe ile başvurmaları halinde bir defaya mahsus olmak üzere tek ders sınavı hakkı verilir. Dilekçe ile müracaat edip sınava girmeyen öğrenci Tek Ders Sınav hakkını kullanmış sayılır.

Not: Dilekçe ile başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Tek Ders sınavı için müracaat eden öğrencilerin listesi Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi web sayfamızda ilan edilecektir.

SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI:

Sınav tarihinden sonra öğrencinin bilgi sisteminde 5 (beş) gün içinde açıklanacaktır.

TEK DERS SINAVI TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ… TEK DERS DİLEKÇESİ.PDF

18 Temmuz 2022