İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Fakültemiz öğrencisi olup; Yatay Geçiş için farklı Yükseköğretim kurumlarına belge göndermek üzere “Öğrenci Belgesi” “Transkript” “Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge”  “Yatay Geçiş Durum Belgesi” ve “Ders İçerikleri” talep eden öğrencilerimiz talep ettiği belgeleri Uşak Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında bulunan Öğrenci İşleri Biriminden temin edebileceklerdir.

Ayrıca öğrencilerimiz;

a)     “Öğrenci Belgesi” “Transkript” belgelerini de e-devletten alabilmektedirler.

b)     “Ders İçeriklerini” Fakültemiz web sayfasındaki Müfredat ve Ders İçerikleri menüsünden ulaşabilmektedirler.

c)     “Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge”Yatay Geçiş Durum Belgelerini” ise şahsen Kurumumuza geldikleri takdirde elden teslim alabilecektirler.

Mail yoluyla “Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge” “Yatay Geçiş Durum Belgelerini” talep eden öğrencilerimiz ise; Kişisel Verilerin Korunması Kanununa göre talepleri dikkate alınmayacaktır.

*Not:  Belge talep eden ve şehir dışında olan öğrencilerimiz bir başka kişiye Noter Tasdikli Vekâlet ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Öğrenci İşleri Birimine Başvurdukları takdirde alabilecektirler.

19 Temmuz 2022