Uşak Üniversitesi Genç İletişimciler Topluluğu tarafından organize edilen “Kariyer Söyleşileri” etkinliği kapsamında Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın, İletişim Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi. Söyleşi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Söyleşiye Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İletişim Fakültesi olarak öğrencileri sektörde çalışan deneyimli insanlarla buluşturduklarını ifade eden Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ, “Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın çok değerli bilgiler sunacaklar. Bu tür etkinlikleri daha da çoğaltarak ikinci dönemde sizleri değerli konuklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kanal D Muhabiri Yalçın, “Sizlerle Buluşmaktan Keyif Aldım”

Sektörde uzun yıllardır çalışan Kanal D Muhabiri İhsan Yalçın, mesleğini çok sevdiğini belirterek, “Bu sektörde uzun yıllardır çalışıyorum. Bu işin mutfağında da bulundum. Haber ajansında işe başladım ve şuan Kanal D’de devam ediyorum. Mesleğimi çok seviyorum. Sizlerin de mesleğinizi severek bu alana katkı sağlamanız gerekir. Bu mesleğin eğitimini görenler sektörde fark yaratıyorlar. Sizlerle bir araya gelmekten çok mutlu oldum. Gözlerinizdeki ışık beni sektörle ile ilgili umutlandırıyor. Mezun olunca kesinlikle sektörde çalışmanızı tavsiye ederim.” diye konuştu.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Genç İletişimciler Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Ali Mutlu, “İletişim Fakültesi olarak öğrencilerimizi sektöre hazırlamak, sektörün ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda kazanım elde etmelerini sağlamak, donanım elde etmelerini sağlamak için bizler fakülte olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sektörün değerli temsilcilerini sizlerle buluşturarak, deneyimlerini ve tecrübelerini sizlerle paylaşması adına bu tarz etkinlikler yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Söyleşide Genç İletişimciler Topluluğu Üyesi Büşra Kapancıgil ve salondaki öğrenciler Yalçın’a sorularını yönelttiler. Söyleşi sonrası Prof.Dr. Öntuğ, Yalçın’a teşekkür belgesi ve çini tabak verdi. Öğrenciler Yalçın ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

11 Ocak 2022