Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü tarafından kurulan Beyaz Perde Topluluğu ilk film gösterimini Sinema Salonu’nda gerçekleştirdi. Topluluk Sinema Salonu’nda her hafta film gösterimi yapacak.

İlk gösterime katılan Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ayhan Oğuz Ünlüer, “Öğrencilerimizin kurduğu topluluk her hafta film gösterimi yapacaktır. Güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Biliyoruz ki sınıflardaki kuramsal bilgi zamanla azalır ancak bu tür etkinlikler hafızalarda daha uzun süre yaşar. Bu nedenle toplulukta aktif görev almak önemlidir. Toplulukta aktif görev almak yeni arkadaşlıkların kurulmasına vesile olurken, sınıflarda öğrendiğiniz bilgiyi analiz edebilme becerisi de kazandırır.” Dedi.

Konuşmanın ardından film gösterimi yapıldı.

İletişim Fakültesi Sinema Salonu

06 Nisan 2022