Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı mezuniyet töreni gerçekleşti.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Öntuğ, Rektör Danışmanı ve İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Emre Vadi Balcı, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Özlem Duğan ve Dr. Öğretim Üyesi Önder Deniz, Fakülte Bölüm Başkanları, Fakülte öğretim üyeleri, öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.

Tören Uşak Üniversitesi Müzik Topluluğu ve Yeni Medya Bölümü öğrencisi Rabia Çoltu’nun mini konseri ile başladı. Ardından Uşak Üniversitesi Ahıska Öğrenci Topluluğu gösterilerini sergiledi.

Prof.Dr. Karahan, “Belirli Donanımlara Sahip Olmanız Şart”

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, “İletişimi anlamak ve anlamlandırmak için dil en önemli husustur, globalleşen dünyanın içinde ana dilimiz Türkçe dışında yabancı dile de hâkim olmak zorundayız. Araştırmacı ve başarılı, basında ve iletişimde doğrudan olmanız temennisiyle” dedi. Öğrencilere çok çalışmaları öğüdünde bulunan Prof.Dr. Karahan, ülkeyi kalkındırmak için öğrencilerin belirli donanımlara sahip olmasının şart olduğunu vurguladı.

Dekan Prof.Dr. Öntuğ, Ailelere Seslenerek, “Emanetinize Sahip Çıkıyoruz”

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Öntuğ, “İletişim çağının yaşandığı bu devirde ülkemiz haricinde yaklaşık yirmi ülkeden öğrencimiz var. Siz değerli ailelerin bize emaneti olan öğrencilerimizi bugün mezun etmenin haklı gururuyla buradayız. Öğrencilerimizi hayatın her alanında her türlü zorlukla baş edebilecek bir kimliğe büründürmeye çalıştık. Vatanlarını sevsinler, bu ülkeye faydalı bireyler olsunlar, bu ülke üzerinde oynanan oyunlara müdahale edebilsinler istedik ve bunun için maddi manevi ne gerektiyse yapmaya çalıştık. Sevgili öğrencilerimiz sizlerin etik kurallarından ayrılmayacağına, manevi değerlerimizi unutmayacağınıza inancım tam. İstikbalimizin varisi gençler yolunuz açık olsun.” dedi.

Fakülte Birincisi Ateş, “Hiçbir Fakültenin Kapısı Üstümüze Kapanmadı”

Prof.Dr. Öntuğ’un konuşmasının ardından sahneye çıkan Fakülte birincisi Yeni Medya Bölümü öğrencisi Seda Ateş, “Yürüdüğümüz bu yolda gittiğimiz hiç bir fakültenin kapısı üstümüze kapanmadı. Bu kapıları bize açan, bizleri sorgulayan birer birey olarak yetiştiren tüm fakülte hocalarıma ve aileme teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Dereceye Giren Öğrencilere Başarı Belgesi Verildi

Fakülte birincisi Seda Ateş, Fakülte ikincisi Burak Çağkan Öztürk, Fakülte üçüncüleri Selin Aykaç ve Faden Katrancıoğlu başarı belgelerini ve hediyelerini Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer Karahan’ın elinden aldı.

Yeni Medya Bölüm birincisi Seda Ateş, ikincisi Burak Çağkan Öztürk ve üçüncüsü Avni Yıldız başarı belgelerini ve hediyelerini Fakülte Dekanı Prof.Dr. Murat Öntuğ’dan aldı.

Gazetecilik Bölümü birincisi Kübra Özben ve üçüncüsü Gamze Eskimez başarı belgelerini ve hediyelerini Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ahsen Armağan’dan aldı.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü birincisi Faden Katrancıoğlu, ikincisi Ayşe Oytun, üçüncüleri Deniz Keleş ve Ebru Koralp’ın başarı belgelerini Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümüm Öğretim Üyesi Doç.Dr. Murat Sezgin verdi.

Radyo TV Sinema Bölümü birincisi Selin Aykaç, ikincisi Faruk Yılmaz, üçüncüsü Özde Akalın başarı belgelerini Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral Özçınar’dan aldı.

Uşak Üniversitesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Tasarım ve Teknoloji Festivali’nde görev alan iletişim fakültesi öğrencilerinin teşekkür belgelerini Rektör Danışmanı ve Yeni Medya Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Emre Vadi Balcı verdi.

Diplomalarını fakülte öğretim üyelerinin ellerinden alan öğrenciler iletişim yemini ederek, keplerini Gazetecilik Bölümü Dr. Öğretim üyesi Didem Deniz eşliğinde havaya fırlattı.

03 Mayıs 2019