Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen İletişim Günleri, 15 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’de gerçekleşecek açılış töreniyle başlıyor. Önceki yıllarda “reklam günleri” adıyla ağırlıklı olarak reklam sahasına yönelik ilerleyen etkinlik, bu yıl ilk kez iletişim bilimlerinin diğer alanları olan yeni medya, gazetecilik, halkla ilişkiler, görsel iletişim ve tasarım disiplinlerini de kapsayacak. Etkinlik bünyesinde düzenlenen, “iletişim” temalı fotoğraf yarışmasının sonuçlarının ilan edileceği ve kazanan öğrencilerin ödüllendirileceği İletişim Günleri, zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. 20 yılı aşan gazetecilik kariyerine dair birikimini Uşak Üniversitesi öğrencileriyle paylaşmak üzere Uşak’a gelecek olan gazeteci/yazar Mustafa Dolu’nun yönetiminde düzenlenecek münazara, grafik tasarımcısı Batuhan Karasakal ve fotoğraf sanatçısı Onur Tatar’ın yürüteceği atölyeler, halkla ilişkiler uzmanları Feray Alpay, Doç. Dr. Volkan Ekin, yönetmen Abdullah Manaz, eğitmen Tahir Ün, iletişim danışmanı Yusuf Erdal Erdoğdu ve Onur Tuğman’ın gerçekleştireceği söyleşiler, üç gün boyunca iletişim meraklıları için kapsamlı bir program sunuyor.

Etkinliğin detayları ise şu şekilde;

13 Mayıs 2017