Fakültemize bağlı, Uşak Üniversitesi Sinema Salonu'nda, ücretsiz film gösterimleri öğrencilerle buluşuyor. Farklı coğrafya ve farklı sinematografik disiplinlerden örneklerin yer alacağı gösterim programları, film çözümlemeleri, söyleşi ve özel gösterimlerle zenginleşecek. Başta, geçtiğimiz Akademi Ödülleri'nde, En İyi Yabancı Film dalında Oscar kazanan, Asgar Ferhadi yönetimindeki "Satıcı"nın yer aldığı haftalık programda, Woody Allen'ın yakın dönem başyapıtlarından "Mavi Yasemin", Paul Verhoeven'ın bilimkurgu kültü "Yıldız Gemisi Askerleri", Guillermo Del Toro'nun modern klasikler arasına kazınan şaheseri "Pan'ın Labirenti" ve dünya sinemasının en genç "auteur"larından Xavier Dolan'ın "Hayali Aşklar" filmleri  farklı gün ve saatlerdeki seanslarda sinemaseverlerle buluşacak.

08 Mayıs 2017