Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Atölyesi Topluluğu tarafından 29.12.2016-31.12.2016 tarihleri arasında Sony firması ile ortak fotoğrafçılık günleri etkinliği gerçekleştirildi. Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda başlayan etkinliğin ilk gün konukları Erden Silay ve İlhan Eroğlu oldu. Sony ürün tanıtımı, Yeni Medya ve fotoğrafçılık üzerine söyleşinin olduğu etkinlik öğrenciler tarafından ilgi gördü. Eş zamanlı olarak instagram üzerinden yapılan “İnsan ve Geometri” konulu fotoğraf yarışması  da düzenlendi. İletişim Fakültesi TV Stüdyosunda stüdyo fotoğrafçılığı üzerineMurat Pulat ile uygulamalar yapıldı. Öğrenciler eğitim alırken aynı zamanda hem stüdyoyu kullanma hem de makineleri kullanma fırsatı yakaladı. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Rainer Maria Czichon’un da katılımı ile hem ödül alan öğrencilere hem de konuklara plaketleri takdim edildi.

09 Ocak 2017