Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu’nun “Orda Bir Köy Var Uzakta” konulu fotoğraf sergisi sanat galerisinde açıldı. Açılışa Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat M. Öntuğ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Özlem Duğan ve Dr. Öğr. Üyesi Önder Deniz, Görsel İletişim ve Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Yeni Medya Bölüm Başkanı Müzeyyen Sevtap Aytuğ, Doç. Dr. Murat Sezgin, Öğretim Görevlileri Barış Özkaya ile Ali Mutlu ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını Dekan Prof. Dr. Öntuğ ve öğretim üyeleri birlikte yaptı. Dekan Prof. Dr. Öntuğ, öğrencilerin kendi alanlarında donanımlı olabilmeleri için ders dışında düzenlenen etkinliklere de aktif katılmalarının önemli olduğunu söyledi.

Sergiyi gezen öğretim üyelerine Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu Başkanı Doç. Dr. Özlem Duğan bilgi verdi.  Köy fotoğraflarının Uşak şehri için iyi bir konu olduğunu belirten Doç. Dr. Duğan, öğrencilerin harika fotoğraflar çektiklerini vurguladı. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluk Başkanı Davut Öztürk, bu serginin ilk etkinlikleri olduğunu belirterek kendilerine destek veren İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öntuğ ve öğretim üyelerine teşekkür etti.

Serginin gezilmesinin ardından fotoğraflar arasında en başarılı bulunan ilk üç fotoğraf sahibine çeşitli hediyeler verildi. Birincilik ödülünü Ayşe Ülgüç’e Dekan Prof. Dr. Öntuğ, ikincilik ödülünü Elif Irmak’a Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, üçüncülük ödülünü İrem Turacı’ya Doç. Dr. Murat Sezgin verdi.

Sergi, 23 Ekim’e kadar gezilebilecek.

21 Ekim 2019