"Sektörden PR Yansımaları-II" Etkinliği Düzenlendi

Medikal Park Uşak Hastanesi Pazarlama İletişim Ekibi Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nün "Atölye Çalışması" kapsamında organize ettiği "Sektörden PR Yansımaları-II" konulu etkinlik Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzenlendi. Etkinliğe Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Vesile Çakır,  Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Sezgin,  Medikal Park Uşak Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökalp Çağrı Öztürk, Kurumsal Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yavuz, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Arif Duran, Kurumsal Pazarlama Uzmanı Anıl Büyükarslan, Kurumsal İletişim Sorumlusu Ender Alak ve öğrenciler katıldı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, öğrencilerin teorikte öğrendiklerini uygulamada görmeleri için bu tür etkinlikler organize ettiklerini belirterek, "Amacımız öğrencilerimizi, teorinin yanında pratiği de bizzat yaşayan sektör çalışanlarıyla buluşturmaktır.  Halkla İlişkiler ve Reklamcılık alanında uzman kişilerle öğrencilerimizi buluşturarak teori ve pratiği birlikte öğrensinler istiyoruz. Bu tür etkinliklerimiz belirli aralıklarla devam edecek. Konuklarımıza değerli zamanlarını öğrencilerimize ayırdıkları için teşekkür ederiz" dedi.

Ulusal ve yerel medyada yaptıkları çalışmaların yayınlandığını ve bu alanda da pek çok başarılı çalışma yaptıklarını vurgulayan Öztürk, "Yerel basın ve ulusal basın ile ilişkilerimiz çok iyi durumda. Yerel basın çalışanlarına yönelik çeşitli etkilikler düzenliyoruz. Ulusal basında organ bağışı ile ilgili çalışmalarımız büyük ilgi gördü. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyoruz. Hastalarımızın ve halkımızın şikâyet ve önerilerine önem veriyor, geri dönüşlerimizi çok hızlı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Dr. Öztürk'ün sunumunun ardından, Kurumsal Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yavuz, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Arif Duran, Kurumsal Pazarlama Uzmanı Anıl Büyükarslan ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Ender Alak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Medikal Park Hastanesi maskotu da salonda öğrencilere selam vererek, etkinliğe renk kattı.

Etkinlik sonunda Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, Medikal Park Uşak Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökalp Çağrı Öztürk ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yavuz'a,  Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Vesile Çakır,  Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Arif Duran ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Ender Alak'a, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Özlem Duğan Kurumsal Pazarlama Uzmanı Anıl Büyükarslan'a plaket takdim etti.

24 Mart 2016