Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Atölyesi Topluluğu tarafından organize edilen "Mobil Fotoğrafçılık Sunumu ve Söyleşisi" gerçekleştirildi.  Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşide mobil ve sokak fotoğrafçılığının Türkiye'deki önde gelen isimlerinden Engin Güneysu fotoğraf hakkında bilgi verirken, Sony Ürünlerinin özelliklerini ise, Erdem Silay anlattı. Söyleşiye İletişim Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri katıldı.

Fotoğraf sanatçısı Engin Güneysu, öğrencilere çektiği fotoğrafların sunumunu yaparak, fotoğraf çekmenin püf noktalarını anlattı. Güneysu, dünyanın hızla değiştiği bir dönemde herkesin sahip olduğu akıllı telefonlar ile çok iyi fotoğraflar çekmenin mümkün olduğunu ve bunun için estetik ve gözün eğitimi ile temel fotoğrafçılık bilgisinin de çekimlere katkı yapabileceğini söyledi. Yurtiçinde ve yurtdışında çektiği fotoğrafların hikayelerini de anlatan Güneysu, öğrencilere cep telefonları ile harika fotoğraflar çekebileceklerini söyledi.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide Güneysu, tekrar Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne gelerek öğrencilerle buluşmak istediğini belirtti.

19 Mart 2016