Fakültemizin Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Salih Tiryaki, Uşak Üniversitesi Çarşı Sergi Salonu'nda "Yorumsuz" isimli kişisel sergisini açtı. Serginin açılışına Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Dalkıran ve Prof. Dr. Cengiz Soykan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Sezer, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahsen Armağan, Fotoğrafçı Engin Güneysu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Salih Tiryaki, "Bu sergi bir yıllık bir belgesel proje çalışmasının sonucu olarak ortaya çıkmıştır. İkinci el ürünlerin satıldığı bir pazarda 5000'den fazla fotoğrafın arasından seçilen fotoğraflar Uşak Üniversitesi ile buluştu. Serginin hazırlanmasında İstanbul ve Bursa Photofest'lerde büyük emek harcayan Hasan Kasapoğlu'nun tecrübelerinden yararlandık. Kendisi bize büyük bir destek verdi. Serginin açılışına olan yoğun ilgiden dolayı çok mutluyum. İlerleyen zaman içinde sergilerimi farklı konularda sürdüreceğim. Başta üniversitemizin yönetimi olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederim." dedi.

Sergi 23 Mart 2016 tarihine kadar gezilebilecek.

17 Mart 2016