Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Topluluğu tarafından düzenlenen 2. Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali’nde yarışan kısa filmlerin birincileri belli oldu.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleşen ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nafiz Kaya, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, festival düzenleme kurulu başkanı Doç. Dr. Murat Sezgin, festival yönetmeni Arş. Gör. Onur Keşaplı, festival jüri üyeleri, yarışan filmlerin sahipleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan festival yönetmeni Onur Keşaplı festivalde emeği geçen kişilere teşekkür belgesi verdi.

2.Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali’nde ödül alan kısa filmler ise şunlar oldu;

En İyi Kurmaca  – Denizatı –  Yönetmen Süleyman Arda Eminçe

En İyi Belgesel  – Kinostajik – Yönetmen Resul Sakınmaz

En İyi Deneysel  – Evcilik – Yönetmen Ezgi Büşra Çınar

En İyi Oyuncu – Denizatı –  Barış Gönenen

Ödül ve kapanış töreni düzenlenen resepsiyonun ardından sona erdi.

01 Ocak 2016