Rektör Savaş, Uşak Üniversitesi Engelsiz Üniversite Ödüllerini Takdim Etti

17 Bayrağın 4’ü Uşak Üniversitesinin

YÖK tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında, Uşak Üniversitesi, Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik kategorisinde “4 Mavi Bayrak” ödülünü kazandı.

“Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlikte ‘4 Mavi Bayrak’ Uşak Üniversitesi’nin”

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında video konferans yöntemiyle 24 Haziran tarihinde gerçekleşen YÖK 2020 Engelsiz Üniversite Ödüllerini kazanan birimlere ödülleri, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş tarafından 10 Eylül tarihinde Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Büyük Salonda düzenlenen törenle takdim edildi.

Uşak Üniversitesi Engelsiz Birim Koordinatörlüğü tarafından organize edilen törende, Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik (Mavi Bayrak) kategorisinde; Bir Eylül Yerleşkesi, İletişim Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Eğitim Fakültesi’ne mavi bayrakları ve 13 farklı birimde; Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi ve Rektörlük Binası olmak üzere “Mekânda Erişilebilirlik” Turuncu Bayrak ödülüne aday belgeleri takdim edildi.

Fakültemiz adına ödül, Dekanımız Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ'a taktim edildi.

17 Eylül 2020