Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Öğretim Üyesi Doç.Dr. Meral Özçınar, “AB Projesi Hazırlama ve Yürütme” konusunda bilgi ve tecrübelerini akademisyenlerimizle ile paylaştı. Online ortamda 6 Kasım 2020 saat 11: 00’de gerçekleşen toplantıya Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Öntuğ, Dekan Yardımcıları, öğretim üyeleri katıldı.

Doç.Dr. Özçınar, “AB Projelerinde Katkı Sağlamaya Her Zaman Hazırım”

Yaklaşık bir saat süren toplantıda Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Meral Özçınar, daha önce yaptığı AB projelerinden ve yeni kabul edilen AB projesinden bahsetti. AB Projelerinin kabul edilebilmesi için birçok kriterin önemli olduğunu vurgulayan Doç.Dr. Özçınar, “Bunlardan birincisi partnerin çok iyi seçilmesi gerekir. Başarılı bir ortaklık yapılması projenin devamlılığı için önem arz etmektedir. İkincisi projede bir yöntem belirlemek gerekir. Bu yöntem aracılığıyla projeden bir fikri çıktı elde etmek gerekmektedir. Projede ayrıca bütçenin çok iyi ayarlanması gerekmektedir. Yapılan projenin ne kadar kişiyi yayıldığı da önemli konular arasında yer almaktadır.” Dedi. Fakültede AB projesi hazırlamak isteyen akademisyenler de destek vereceğini ifade eden Doç.Dr. Özçınar, öğretim üyelerinin sorularını da yanıtladı.

Dekan Prof.Dr. Öntuğ, “Eğitimlerimiz Devam Edecek”

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Öntuğ, kalite çalışmaları kapsamında düzenli olarak eğitim toplantıları düzenlediklerini belirterek, “Geçen hafta alanında birçok başarılı projeler gerçekleştirmiş olan Ferdal Köse ile birlikte online bir toplantı yaptık. Bu hafta fakültemizde AB Projesi yürütmüş olan ve yeni AB projesi kabul edilen Doç.Dr. Meral Özçınar hocamız deneyimlerini bizlerle paylaştı. AB projesi nasıl yapılır, hangi konulara dikkat etmek gerekir, bir ortaklık nasıl oluşturulur konularında bilgi sahibi olduk. Kendisine çok teşekkür ederiz. Bu tür projelerimiz devam edecek. Toplantıya katılan hocalarımıza da ayrıca ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.” Diye konuştu.

06 Kasım 2020