Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi Ali Mutlu, fakülte idari personeline “protokol kuralları, iletişim” konularında eğitim verdi. Fakültenin Dekanlık Odasında düzenlenen eğitime Fakülte Sekreteri Ömer Faruk Doğan, Öğrenci İşlerinde görevli Mustafa Ersoy, Bilgisayar İşletmenleri Bahar Bozlak ve Fatma Özcan, temizlik personeli Cazibe Süzme, Fadime Tükenmez katıldı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi Ali Mutlu, kurum içi iletişimin öneminden bahsederek, çalışma barışı açısından birbirini doğru anlamak, muhatabını doğru yorumlamak açısından etkili iletişimin önemini vurguladı. Mutlu, özellikle kamu personelinin protokol kuralları konusunda da bilgi sahibi olması gerektiğini ve bu bilgilerin iş hayatında kullanılması gerektiğini ifade ederek, protokol kurallarını uygulayan çalışanları iş yaşamında fark edileceğini, takdir edileceğini ve tercih edileceğini belirtti.

Protokol kurallarının ve etkili iletişim kanallarının etkin kullanımına kurumsal imaj ve itibara da katkı sağlayacağını belirten Mutlu, telefonla görüşme tekniklerinden ast üst ilişkilerine makam protokolünden karşılama uğurlama kuralları gibi konulara değindi. Fakülte Sekreteri Ömer Faruk Doğan, Ali Mutlu’ya personele verdiği değerli eğitim için teşekkür etti.

16 Kasım 2020