Fakültemiz öğretim üyesi Doç.Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK Kon TV’de yayınlanan Hayat var programına katıldı. Sibel Karaca’nın sunduğu programa online olarak katılan ACAR ŞENTÜRK, diziler ve  etkileri hakkında konuştu.

Kon TV’ de yayınlanan Hayat var Programına katılan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Zülfiye ACAR ŞENTÜRK dizilerin içerikleri ile bireysel ve toplumsal etkilerine değindi.

Şentürk programda; dizilerin bireysel ve toplumsal etkilerini, dilde ve kültürde değişim ve yozlaşma, dizi karakterleriyle özdeşim kurup onlar gibi olma isteği, rol model olarak sunulan kişilerin olumsuz davranışlara neden olmasını, eğitim, aile, din gibi kavramların anlamının değişmesi olarak özetledi.

09 Haziran 2021