Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencimiz Nevra Ayan, "Hediye" adlı kısa filmiyle, Selçuklu Belediyesi'nin "uzun ömrün kısa hikayesi" temasıyla düzenlediği kısa film yarışmasında üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Seçici kurulunda tiyatro sanatçıları Hakan Bilgin ve Turgay Tanülkü ile birlikte yönetmen Özhan Eren'in yer aldığı yarışmanın ödül töreni ise pandemi sebebiyle çevrimiçi olarak, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın katılımıyla gerçekleşti.

Nevra Ayan'ın yazıp yönettiği ve kurguladığı, Tülay Ayan'ın yapımcılığında, görüntü yönetiminde Murat Özer'in, seste fakültemiz mezunu Berfin Er'in yer aldığı "Hediye"nin baş rollerinde ise Nevzat Ayan ve Zeynep Deniz Kılınç yer alıyor. Nostaljik içeriğini çağdaş biçimiyle karşılayan ve festival sürecine başarıyla başlayan "Hediye", ilerleyen aylarda ulusal ve uluslararası festivallerde yarışacak ve izleyiciyle buluşacak.

25 Ağustos 2021