Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2020-2021 Eğitim/Öğretim Yılı mezuniyet töreni, 10 Eylül 2021 tarihinde 1 Eylül Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi'nde, aileleriyle birlikte öğrencilerimizin, fakültemiz ve üniversitemizin akademik ve idari personelinin ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı, aynı zamanda fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu ve fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ'un konuşmalarının ardından devam eden törende, dereceye giren öğrencilerimiz takdim edildi.

Fakülte birinciliğini kazanan, Gazetecilik Bölümü öğrencisi Berat Matyar'a plaketini ve teşekkür belgesini Prof. Dr. ismail Hakkı Nakilcioğlu verdi.

Fakülte ikinciliğini kazanan, Yeni Medya Bölümü öğrencisi Fatma Atcalı'a plaket ve teşekkür belgesini Prod. Dr. Murat Mustafa Öntuğ takdim etti.

Fakülte üçüncüğünü kazanan, Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencisi Büşra Akgün'ün plaket ve teşekkür belgesini ise bölüm başkanı Prof. Dr. Ayhan Oğuz Ünlüer verdi.

Dandemi kurallarında gerçekleşen ve dört bölüm öğrencilerinin katılımıyla, coşkulu bir şekilde gerçekleşen mezuniyet töreni, kep atışı ve toplu fotoğrafla sona erdi.

10 Eylül 2021