Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu tarafından düzenlenen “Network Kurma – Geliştirme – Koruma” başlıklı etkinlik kapsamında networking uzmanı Erdal Uzunoğlu 1 Eylül Yerleşkesi’nde öğrencilerle buluştu. Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi Bahar İşçimen’in yürütücülüğünde gerçekleşen söyleşiye İletişim Topluluğu danışmanı Dr. Onur Keşaplı’nın yanı sıra Halka İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Sezgin, öğretim görevlisi Ali Mutlu, Uşak Milli Eğitim Özel Kalem Müdür Mustafa Hami Ay ve öğrenciler katıldı.

İletişim Fakültesi öğrencisi Elif Yavuz’un açılış konuşmasının ardından söz alan ve kariyerinin farklı zaman ve mekânlardaki basamaklarını, sektör ve saha deneyimlerini dinleyicilerle paylaşan Uzunoğlu, iş ağı söz konusu olduğunda çıkarcı ve faydacı bir zihniyet yapısı yerine nezaketei zarafete önem atfetmenin ve verici olmanın belirleyiciliğinin altını çizerek sözlerine şu şekilde devam etti;

“İnsanlara merhaba demekten korkmayın, bir merhaba sizi hiç hayal edemeyeceğiniz yerlere getirebilir. İnsanlara güzel sözler söylemekten çekinmeyin, hiç beklemediğiniz insanlar hayatınızı değiştirebilir.”

Networking kurma ve Metaverse üzerine bugüne dek gerçekleştirdiği çalışmaları ve projelerini aktarırken söz konusu başlıkların püf noktalara değinen Uzunoğlu “Öncelikle Network haritanızı oluşturun sonra fark et-harekete geç, küçük adım at-dur ve ulaşılabilir ol basamaklarını kat edin” dedi.

Son bölümde katılımcıların sorularını yanıtlayan Erdal Uzunoğlu’na iki saati aşan bir hayli etkileşimli etkinliğin ardından teşekkür belgesi takdim edildi.

23 Mayıs 2022