İletişim Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi 2021-2022 Yılı Mezuniyet Töreni Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Mezuniyet törenine Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Öntuğ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Özlem Duğan ve Doç.Dr. Tuba Karahisar, Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrencilerden oluşan müzik grubu mini bir konser verdi. İletişim Fakültesi tanıtım filmi gösterildi. Fakülte birincisi Radyo TV Sinema Bölümü öğrencisi Rustam Hudayshukurov, 4 yıl boyunca eğitimine katkı sağlayan öğretim üyeleri, idari personel ve ailesine teşekkür etti.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Öntuğ, iletişim fakültesini her geçen gün gelişerek kalitesini artırdığını belirterek, “Öğrencilerimize kaliteli eğitim vermenin çabası içerisindeyiz. Cumhurbaşkanlığı staj seferberliği kapsamında sektör deneyimi kazanmak isteyen öğrencilerimize imkan sunuyoruz. Uygulama atölyelerinde çalışan öğrencilerimiz üniversitenin bütün fakültelerinin tanıtım filmlerini hazırlıyorlar. Öğrenci topluluklarımız sektör deneyimi olan ve alanında uzman akademisyenleri davet ederek konferanslar düzenliyor. Her geçen gün cazibesi artan fakültemizde yetişen öğrenciler kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektörde kendi alanlarında iş bulabiliyorlar. Bu vesileyle öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayan ve fedakarca çalışan öğretim üyelerimize ve idari personelimize çok teşekkür ederim. Mezun olan öğrencilerimize ömürleri boyunca başarılar dilerim.” dedi.

Fakülte birincisi Radyo TV Sinema öğrencisi Rustam Hudayshukurov teşekkür plaketini Prof.Dr. Öntuğ’dan aldı. Fakülte ikincisi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Burak Akın’a teşekkür plaketini Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Özlem Duğan verirken, Fakülte üçüncüsü Gazetecilik Bölümü öğrencisi Zeliha Akpınar’a plaketini Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Tuba Karahisar verdi.

4 yıl boyunca büyük emek vererek mezun olan Gazetecilik, Radyo TV Sinema, Yeni Medya ve İletişim, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri diplomalarını aldı.

Programda en son olarak hep birlikte iletişim yemini eden öğrenciler keplerini havaya fırlattı. Öğrenciler öğretim üyeleri ve aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı ile günlerini ölümsüzleştirdi.

01 Temmuz 2022