Kalite Çalışmaları Kapsamında Rektör Prof. Dr Savaş ve Kalite Ekibi Fakültemizi Ziyaret Etti

KAP Kontrol Takvimi ve İç Tetkik Toplantıları Başladı

Üniversitemizde yürütülmekte olan Kurumsal Akreditasyon Programı ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında planlanan iç tetkik ile ilgili toplantılar başladı.

Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kenan Taş, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Özlem Duğan, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Murat Sezgin, Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ayhan Oğuz Ünlüer, Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Vadi Balcı, Gazetecilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Deniz Anamur, Araştırma Görevlisi Dr. Emine Şardağı ve Kalite Koordinatörlüğü personeli katıldı.

Yaklaşık 3.5 saat süren toplantıda Fakültemizin KAP kapsamında liderlik, yönetim, kalite, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı başlığında yaptıkları çalışmalar değerlendirildi.

01.08.2022

05 Ağustos 2022