Önceki hafta Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına seçilen, aynı zamanda fakültemiz Halka İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Sezgin görevine başladı.

Dekan Sezgin, görev tebriği için ziyaretine gelen rektör yardımcımız Prof. Dr. Kenan Taş, genel sekreter vekili Dr. Öğr. Üyesi Sinan Gurcuoğlu, Görsel İletişim Tasarımı öğretim üyemiz Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Zülfiye Açar Şentürk'ü makamında ağırladı.

Ziyaretler, İslami İlimler Fakültesi Doç. Mahmut Avcı, İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Prof. Dr. Hilmi Özkaya, Doç. Murat Gündüz ve Öğr. Gör. Asiye Bıyık'ın tebrikleriyle devam etti.

22 Eylül 2022