Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Volkan Bağırgan’ın yazıp yönettiği kısa belgesel film “İnsanı Eskiten Zaman”, öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve sinemaseverlerin katılımları eşliğinde Uşak galasını gerçekleştirdi.

Gösterimin ardından fakültemiz araştırma görevlisi, yönetmen Onur Keşaplı’nın yürütücülüğünde belgeselin yapım sürecine değinen ve izleyicilerin soruları doğrultusunda içerik ve biçimsel açıdan amacını ortaya koyan Bağırgan, filmin yıl boyunca yurt içi ve yurt dışında pek çok festivalde yer alacağını belirtti.

İlk gösterimini önceki haftalarda 4. Art Nicomedia Ulusal Kısa Film Festivali’nde yapan ve fabrika işçilerinin gündelik hayatlarının iki başat durağı olan kahvehane ve fabrikayı mercek altına alan “İnsanı Eskiten Zaman”, Kısa Film Yönetmenleri Derneği 1. Kısa Film Seçkisi kapsamında Uşak Üniversitesi Sinema Salonu’nda 25-26-27 Nisan 2018 tarihlerinde gösterilecek.

25 Nisan 2018