Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu, Gazetecilik Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Özlem Kara’nın başkanlığında yeni yönetim kurulunu oluşturduktan sonra 2022-2023 yılının ilk etkinliğini çevrimiçi olarak düzenledi.

Gazete Duvar Yurt Haberler Müdürü Sadık Güleç’in katılımıyla “Yurt Haberlerinde Özel Haber” kavramının ele alındığı eğitimde yurt haberleri nasıl yazılmalı, haberin içeriği neye bağlı olmalı, yurt haberlerinde neye dikkat edilmeli, haber kaynağının doğru seçimi ve haber fotoğrafı çekerken neye dikkat edilmeli gibi konu başlıkları tartışıldı.

Öğrencilerden ilgi gören etkinliğe ayrıca Gazete Duvar Bursa muhabiri Osman Çaklı ile Gazete Duvar Diyarbakır muhabirleri Mahsum Kara ve Ardıl Batmaz da katılarak tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.

10 Ekim 2022