Fakültemiz araştırma görevlisi Dr. Onur Keşaplı, TRT Radyo'da Didem Karakelle Sayın'ın hazırladığı "Film Odası" programına konuk oldu. Perşembe günü 14.30'da yayınlanan, TRT Ortak Yapımı "Tay" filmiyle Bora Durmuşoğlu ve Nurullah Yenihan ile 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali vesilesiyle Ahmet Boyacıoğlu'nun konuk olduğu yayında Onur Keşaplı, 9. Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali'nden söz etti.

13-21 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek festivalin bu yıl rekor sayıda ülkeden rekor sayıda başvuru almasına değinen Keşaplı, sinemaseverleri bu yıl bekleyen sürprizlere değindikten sonra, 25 Kasım'a kadar başvurulara açık olan "Uşak Kısa Film Yarışması" hakkında bilgi vererek sanatseverler kadar sanatçıları da Uşak Kısa Film Festivali'nde davet etti.

11 Ekim 2022