UŞAK ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi

Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu ve Haber Topluluğunun düzenlemiş olduğu 4.iletişim günleri etkinliği 14-15 Mayıs tarihlerinde Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.

Etkinlikte; İletişim, halkla ilişkiler, gazetecilik ve reklamcılık konularında gazeteciler ve sektör profesyonellerinden oluşan konuşmacıların yer aldığı organizasyonda konferanslar, münazara ve atölye çalışmaları yapıldı.

Etkinliğin birinci günün de reklam sektörü temsilcilerinden Tuncay TEMİZ;  deneyimlerini ve çalışma ilkelerini öğrenciler ile paylaştı. Daha sonra gerçekleştirilen programda Cansu AYDEMİR ile ‘MEDYA OKURYAZARLIĞI’ ve Halil TÜRKER’İN sunumuyla  ‘DİKSİYON’ konulu sertifika programı eğitimleri gerçekleştirildi.

Etkinliğin ikinci gününde ise  “Gazeteciliğin iki yüzü: gazetecilikten halkla ilişkilere” konulu konferansta gazeteci Sezen ÜNÜVAR ÖZSAVRANGİL konuyla ilgili öğrencilere paylaşımlarda bulundu. Konferansın ikinci konuşmacısı gazeteci Nejat SEÇEN gazetecilik deneyimlerini aktardı.

İki gün boyunca gerçekleştirilen Osman BALABAN ile INDESING atölyesi gazete yapımı ile son buldu.

Etkinlik sonunda gerçekleştirilen münazara yarışması izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Program; konuklara teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

06 Haziran 2018