Anadolu Üniversitesi ile Externado Üniversitesi arasında “Öğrenci Değişim Projesi” kapsamında imzalanan protokol anlaşması çerçevesinde Şafak Öncü Koleji’ne gelen öğrenciler Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Proje Yürütücüsü Sezer Aksoy ve Şafak Öncü Koleji öğretmenleri ile Externado Üniversitesi öğrencileri Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat M. Öntuğ’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Rektör Danışmanı ve İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Emre Vadi Balcı, Radyo Televizyon Sinema Bölüm Başkanı Doç.Dr. Meral Özçınar, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özlem Duğan, Öğretim Görevlisi Ali Mutlu eşlik etti

Ziyaret sırasında İletişim Fakültesi’nin Uygulama Atölyelerini ve Stüdyolarını da gezen öğrenciler, bu atölyelerde hazırlanan Uşak Üniversitesi’nin ve İletişim Fakültesi’nin tanıtım filmlerini de izlediler. Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat M. Öntuğ, ziyaretten mutlu olduklarını belirtti.

28 Kasım 2018